Constanţa – Un bărbat care nu a oprit la semnalele poliţiştilor a provocat un accident soldat cu rănirea a cinci persoane, părăsind locul accidentului

Un bărbat care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, pe o stradă din Constanţa, a provocat un accident soldat cu rănirea a cinci persoane, părăsind apoi locul accidentului. Bărbatul a fost identificat şi este căutat, în acest caz fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

”La data de 3 august a.c., în jurul orei 2:25, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 1 Poliţie au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe str. Soveja. Bărbatul nu s-ar fi conformat, continuând deplasarea, şi ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 19 ani. În urma impactului, 5 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind rănite uşor”, anunţă IPJ Constanţa.

 
Şoferul care nu a oprit la semnalele poliţiştilor a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat, în persoana unui bărbat de 31 de ani.

 
Poliţiştii continuă cercetările pentru depistarea bărbatului şi luarea măsurilor legale care se impun.
 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Gorj: Tânăr amendat şi cu permisul suspendat pentru 120 de zile după ce a fost filmat făcând drifturi, în intersecţia a două drumuri naţionale – VIDEO

Manchester City l-a împrumutat pe fundaşul brazilian Yan Couto la Borussia Dortmund