Italia: Cel puţin trei persoane au fost rănite de un fulger care a lovit o plajă aglomerată

Cel puţin trei persoane au fost rănite, sâmbătă, de un fulger care a lovit o plajă aglomerată de pe coasta adriatică a Italiei, a anunţat presa locală, potrivit AFP. Una dintre persoanele afectate a fost rănită grav.

Fulgerul a lovit o plajă din apropiere de Alba Adriatica, în regiunea Abruzzo, imediat după ora prânzului, potrivit presei, care a estimat numărul persoanelor afectate între trei şi şapte. 

Fotografiile postate pe reţelele de socializare arată salvatorii înghesuindu-se în jurul a ceea ce pare a fi o femeie pe o targă pe plajă.

Potrivit agenţiei italiene de presă ANSA, unul dintre răniţi a fost transportat cu elicopterul la un spital din apropiere. Departamentul de protecţie civilă a avertizat sâmbătă cu privire la condiţii meteorologice instabile în centrul Italiei, cu furtuni dispersate şi „activitate electrică frecventă”.

 

Alexandru Muraru (PNL): Ca să rămânem la guvernare şi în următorii ani trebuie să luăm 22-25 la sută la parlamentare, iar candidatul PNL să intre în turul doi la prezidenţiale

Poliţiştii din Arad i-au ajutat pe colegii lor din Croaţia să prevină spargerea unui bancomat în Rijeka, după ce alte trei au fost sparte prin explozie / Autorii, aceiaşi care au dat lovitura la Şiria, în judeţul Arad