Galaţi: Şoferul de 60 de ani al unei autoutilitare a produs un accident, sub influenţa băuturilor alcoolice / Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat

O autoutilitară condusă de un şofer de 60 de ani a intrat, duminică, în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, pe o stradă din municipiul Galaţi, rezultatul testării cu aparatul etilotest în cazul conducătorului auto al autoutilitarei fiind de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţ

Potrivit IPJ Galaţi, duminică, în jurul orei 12:35, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Barboşi, din municipiul Galaţi.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că o autoutilitară condusă de către un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Galaţi, care se deplasa din direcţia străzii Prelungirea Brăilei, către Aleea Gorunului, la intersecţia cu Aleea Molidului, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Pechea, judeţul Galaţi, care se deplasa din sens opus. În urma impactului au rezultat pagube materiale”, precizează Inspectoratul de Poliţie Galaţi.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest al conducătorul auto de 60 de ani a fost de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind ulterior condus la spital, în vederea prelevării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cazul conducătorului auto de 27 de ani, rezultatul testării a fost negativ.

”În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care s-a produs evenimentul”, mai anunţă IPJ Galaţi.

JO, gimnastică artistică: Chinezul Yang Liu, medalie de aur în finală la inele

CIO: Testele de gen ale IBA în cazul celor două pugiliste au fost nelegitime şi lipsite de credibilitate