JO: Italianul Gianmarco Tamberi, campion olimpic en-titre la săritura în înâlţime, internat în spital din cauza unor probleme la rinichi

Campionul olimpic en-titre a săritura în înălţime, Gianmarco Tamberi, este incert pentru această probă la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Purtătorul de drapel italian se află în spital, suferind, se pare, de pietre la rinichi.

Gianmarco Tamberi ar urma să participe miercuri la calificările pentru săritura în înălţime. Pe Instagram, campionul olimpic în exerciţiu a postat o fotografie cu el pe un pat de spital.

„Ieri, la două ore după ce am scris „Merit” pe social media, am simţit o durere înjunghiantă în partea mea. Urgenţă, scanare, ultrasunete, analize de sânge…. Probabil pietre la rinichi”, a scris Tamberi, care a mărturisit că are febră.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Încoronat campion european în iunie anul trecut, sportivul a făcut senzaţie după ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice când şi-a pierdut verigheta… care a căzut în Sena. Aceasta a fost ocazia de a-i scrie soţiei sale: „Îmi cer scuze iubirea mea”, a scris atletul pe Instagram. „Prea multă apă, prea multe kilograme pierdute în ultimele luni sau poate entuziasmul inevitabil al ceea ce făceam. Probabil toate trei în acelaşi timp. Dacă vrei, o vom arunca şi pe a ta în acel râu, astfel încât să fie împreună pentru totdeauna. Şi vom avea o scuză în plus ca, aşa cum mi-ai cerut mereu, să ne reînnoim jurămintele şi să ne căsătorim din nou.”

Stare de urgenţă şi ordine de evacuare în Florida înaintea furtunii tropicale Debby

INS: Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 17,3% în trimestrul II 2024 faţă de trimestrul II 2023, la 137.467 unităţi