UPDATE – Accident în care au fost implicate 12 persoane, între care şase copii, în judeţul Suceava/ A fost activat Planul Roşu de Intervenţie/ Nouă persoane, transportate la spital – FOTO, VIDEO

Trei autoturisme s-au ciocnit, luni seară, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, în total în accident fiind implicate 12 persoane, între care şase copii. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Nouă pesoane – trei adulţi şi şase copii – sunt transportate la spital.

 
UPDATE – Potrivit ISU Suceava, din cele 12 persoane implicate în accident, 11 au fost monitorizate medical.

 
În urma investigaţiilor medicale, 9 persoane necesită transport la spital (3 adulţi şi 6 minori). Toate victimele sunt conştiente şi cooperante.
 
FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat la ora 18.26.

Centrul Infotrafic a anunţat că traficul rutier pe DN 2 Fălticeni-Suceava este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat prin localitatea Moara. Se estimează reluarea normală a circulaţiei după ora 19:00.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Accidentul rutier s-a produs între trei autoturisme, în localitatea Cumpărătura.

”Sunt implicate 12 persoane, vorbim despre 6 adulţi şi 6 minori. Pentru o optimă gestionare a situaţiei, la nivelul judeţului Suceava s-a activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis ISU Suceava.
 
Astfel, echipajele operative intervin cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare, două ambulanţe SMURD, o ATPVM (autospecială de transport personal şi victime multiple) şi 4 echipaje SAJ. 
 
Potrivit sursei citate, toate persoanele implicate sunt conştiente.

Administraţia Naţională de Meteorologie a cumpărat senzori de umiditate a solului / Datele furnizate vor sprijini activitatea Ministerului Mediului şi a Ministerului Agriculturii, dar vor duce şi la monitorizarea secetei

JO-lupte greco-romane: Răzvan Arnăut, învins în sferturi la categoria 60 kilograme