JO-lupte greco-romane: Răzvan Arnăut, învins în sferturi la categoria 60 kilograme

Luptătorul Răzvan Arnăut a pierdut în sferturi, scor 0-9, în limitele categoriei 60 kg, în faţa lui Zholman Sharshenbekov (Kîrgîstan), dublu campion mondial, în 2023 şi 2022, medaliat cu argint mondial în 2018 şi 2021.

”Asiaticii au alt sistem de luptă, au valoare mai mare”, a spus Răzvan Arnăut după meci. ”Luptele cu asiaticii sunt incomode. Nu e neapărat mai tare ca mine, dar are plasament, mobilitate, e talentat. Eu am ajuns aici prin muncă, multă muncă şi nu mă las. Până la urmă tot o să câştig. Acum mai am o şansă să mă bat pentru medalie. Aştept semifinala de diseară. Dacă Zholaman câştigă, eu am şansa de recalificări. Să vedem”, a declarat Arnăut, conform COSR.

 
Şansa lui Arnăut să intre în recalificări este ca ZholamanSharshenbekov să-l învingă în semifinală pe japonezul Kenichiro Fumita, vicecampion olimpic la Tokyo 2020, campion Mondial în 2017 şi 2019.

 

UPDATE – Accident în care au fost implicate 12 persoane, între care şase copii, în judeţul Suceava/ A fost activat Planul Roşu de Intervenţie/ Nouă persoane, transportate la spital – FOTO, VIDEO

Comisia de Etică a SNSPA a primit zece sesizări care-l vizează pe profesorul Alfred Bulai / Cadre didactice de la Facultatea de Ştiinţe Politice şi studenţi cer autosesizarea comisiei în legătură cu informaţiile referitoare la Marius Pieleanu