Conducerea unui hotel de lux din Paris cere scuze Serenei Williams, care nu a putut intra la restaurantul de pe terasă deoarece toate locurile erau rezervate

Conducerea unui hotel parizian de lux a cerut scuze jucătoarei de tenis Serena Williams, după ce aceasta s-a plâns, într-o postare pe reţelele sociale, că ea şi familia ei nu au fost primiţi luni la restaurantul de pe teresa clădirii, relatează Reuters.

„Yikes @peninsulaparis Mi s-a mai refuzat accesul pe acoperiş (propunându-mi în schimb) să mănânc în restaurante goale sau în locuri mai frumoase, dar n-am păţit asta niciodată cu copiii. Întotdeauna o premieră”, a spus Williams pe X.

 

Williams, de patru ori medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, a fost unul dintre purtătorii torţei flăcării olimpice în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris, alături de Nadia Comăneci, Rafael Nadal sau Carl Lewis.

Ea se numără, de asemenea, printre celebrităţile care au venit să o vadă pe vedeta gimnasticii americane Simone Biles concurând la Jocuri.

Mesajul ei a avut peste 4 milioane de vizualizări.

Peninsula Paris, un hotel de cinci stele al cărui restaurant gourmet oferă o vedere la turnul Eiffel, a răspuns rapid: „Stimată doamnă Williams, Vă rugăm să acceptaţi cele mai profunde scuze pentru dezamăgirea cu care v-aţi confruntat în această seară. Din păcate, barul nostru de pe terasă era într-adevăr complet rezervat, iar singurele mese neocupate pe care le-aţi văzut aparţineau restaurantului nostru gourmet, L’Oiseau Blanc, care era complet rezervat”.

A urmat un al doilea mesaj, care spunea: „Am fost întotdeauna onoraţi să vă primim şi vom fi întotdeauna să vă primim din nou”.

 

Unele dintre răspunsurile la postul lui Williams au fost de susţinere, spunând că a fost inacceptabil că restaurantul nu a făcut loc pentru ea, alţii au spus că celebrităţile nu au mai multe drepturi decât altcineva.

Serghei Şoigu susţine că Putin a făcut o ofertă de pace Ucrainei la 14 iunie şi avertizează Kievul că cu cât aşteaptă mai mult, cu atât condiţiile vor fi mai dure

USR: Cu toate că Marcel Ciolacu anunţa că va tăia cheltuielile inutile ale statului, nu a luat nicio măsură / Cheltuielile de personal au crescut / USR cere reducerea aparatului bugetar, oprirea împrumuturilor-record, digitalizarea ANAF şi lupta cu evaziu