Au fost făcute publice rezultatele autopsiei lui Gene Hackman şi a soţiei sale, Betsy Arakawa. Ce au descoperit medicii

Gene Hackman (95 de ani) şi șoția sa au fost găsiți morți de un muncitor de întreţinere la 26 februarie.

Autopsia lui Hackman „a arătat o boală cardiovasculară aterosclerotică şi hipertensivă severă, cu plasarea de stenturi în arterele coronare şi o grefă de bypass, precum şi o înlocuire anterioară a valvei aortice. A suferit de mai multe ori infarct miocardic care au fost semnificativ mari. Examinarea creierului a arătat constatări microscopice ale bolii Alzheimer în stadiu avansat”, se arată în raport, care a fost obţinut de Fox News Digital.

Potrivit autopsiei, actorul avea un „stimulator cardiac bi-ventricular” din aprilie 2019. Data estimată a decesului său a fost determinată de ultima activitate înregistrată pe acest dispozitiv, în timp ce data decesului lui Arakawa a fost considerată a fi 12 februarie – ultima dată când a corespondat prin e-mail sau telefon.

Este posibil ca Hackman să nu fi realizat că soţia sa era moartă în cele şase zile de la decesul acesteia, dat fiind nivelul său de demenţă.

Autopsia a menţionat, de asemenea, că Hackman avea un „istoric de insuficienţă cardiacă congestivă”, precum şi „modificări hipertensive cronice severe, rinichi” şi „caracteristici neurodegenerative compatibile cu boala Alzheimer”.

Primele investigaţii au exclus decesul prin otrăvire cu monoxid de carbon, în timp ce un raport de necropsie a confirmat că Arakawa a murit din cauza sindromului pulmonar provocat de hantavirus, o boală rară transmisă de rozătoare.

Confuzia cu privire la circumstanţele morţii lui Hackman, Arakawa şi Zinna, metisul lor kelpie, a persistat de la descoperirea cadavrelor lor (alţi doi câini au fost găsiţi în viaţă şi sănătoşi).

Suspiciunile iniţiale conform cărora aceştia ar fi murit din cauza unei scurgeri de gaze sau a otrăvirii cu monoxid de carbon au fost infirmate de constatarea că Arakawa a murit din cauza unei boli respiratorii rare.

Boala pulmonară provocată de hantavirus este fatală pentru aproape patru din zece persoane infectate, însă în SUA au fost identificate mai puţin de 730 de cazuri între 1993 şi 2017.

Investigaţiile ulterioare ale poliţiei pe terenul lor au descoperit dovezi generalizate de infestare cu rozătoare. Între timp, imaginile recent difuzate de camerele de supraveghere ale primei vizite a departamentului local de poliţie la proprietate au sugerat că este posibil ca cei doi să se fi străduit să îşi ţină casa sub control. Arakawa ar fi fost muşcată de o rozătoare.

De asemenea, au fost suspiciuni referitoare la motivul pentru care cuplul nu a avut un pachet de îngrijire mai solid.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Covasna: Un nou centru de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi, deschis la Întorsura Buzăului

Fără precedent: China îl acuză pe Trump că minte în spațiul public