Superliga: Hagi despre meciul cu FCSB – O provocare pentru tot ce înseamnă Farul. Trebuie să ne depăşim

Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să se “depăşească” în meciul împotriva campioanei FCSB, din această săptămână, din Superligă.

„Întâlnim campioana României şi este o provocare pentru tot ce înseamnă Farul. Trebuie să ne depăşim, să facem un meci mare pentru că adversarul este foarte bun. Scopul nostru este să jucăm bine, să câştigăm, aceasta este identitatea noastră dintotdeauna pentru că victoria aduce bucurie. Trebuie să fim reactivi, foarte buni şi să facem un meci fără greşeală ca să sperăm să câştigăm. Vom merge să fim noi, cu toate că adversarul cred că ne va pune în dificultate. Suntem pregătiţi, am venit după un meci foarte bun acasă”, a spus Hagi.

El consideră că până acum startul de campionat a fost interesant. “Văd că echipele toate fac faţă, loturi foarte bune… Sperăm ca noi să facem faţă. Sperăm să o facem mai bine decât ceilalţi, care sunt concurenţii noştri”.

Farul Constanţa va întâlni FCSB, vineri, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a cincea a Superligii.

Turcia îşi va construi în curând propriul sistem de apărare antirachetă, „Domul de oţel”

Trei persoane reţinute în dosarul morţilor suspecte de la Spitalul Pantelimon / Doi medici sunt acuzaţi de omor calificat cu premeditare, iar o asistentă de mărturie mincinoasă / Procurorii au date certe cu privire la decesul unui bărbat de 54 de ani