UPDATE – Planor aterizat forţat în judeţul Hunedoara, pe un lan de lucernă / Pilotul, în vârstă de 21 de ani, a fost rănit – FOTO / VIDEO

Autorităţile din judeţul Hunediara intervin, miercuri seară, după ce un planor a aterizat forţat, iar pilotul a fost rănit.

 

UPDATE: ISU Hunedoara a precizat că pilotul este un tânăr de 21 de ani.

”Evenimentul s-a produs cu puţin timp înainte de ora 19.00, iar aterizarea a avut loc pe un lan de lucernă din apropierea Gării Deva, la câţiva kilometri de aerodromul Săuleşti, de unde a decolat şi ar fi trebuit să se întoarcă. Pompierii Detaşamentului Deva au acţionat cu o autospecială de intervenţie şi cu o ambulanţă SMURD, iar la faţa locului s-a aflat şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a transmis ISU Hunedoara.

Salvatorii au acordat pilotului rănit primul ajutor medical, iar după finalizarea protocolului l-au transportat, conştient şi cooperant, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Deva.

”În urma aterizării forţate, bărbatul, care se afla singur în cabina de pilotaj, a suferit fracturi la membrele inferioare. Cauzele aterizării forţate urmează să fie stabilite în urma cercetărilor care vor fi efectuate de către instituţiile abilitate”, a mai transmis sursa citată. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Hunedoara a anunţat, miercuri seară, că se intervine la Deva, unde un planor a aterizat forţat.

Pilotul a fost rănit. 

Tenis: Record la US Open! Fondul de premiere pentru acest an va atinge suma de 75 de milioane de dolari

Preţurile petrolului au crescut miercuri cu 3%, revenind de la minimele mai multor luni, ca efect al scăderii stocurilor în SUA