Premierul anunţă lucrări majore în infrastructura feroviară cu o valoare totală de aproximativ 2 miliarde de lei, bani din PNRR / Bugetul Ministerului Dezvoltării, suplimentat pentru co-finanţarea mai multor proiecte din PNRR

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat joi lucrări majore în infrastructura feroviară cu o valoare totală de aproximativ 2 miliarde de lei, bani care provin din PNRR. Guvernul aprobă joi şi suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării, pentru co-finanţarea mai multor proiecte din PNRR.

”Menţinem ritmul alert al investiţiilor şi aprobăm indicatorii tehnico-economici ai unor lucrări majore în infrastructura feroviară. Modernizăm sectoare de cale ferată de pe raza Regionalelor Bucureşti, Craiova, Braşov, Timişoara şi Cluj”, a anunţat Ciolacu.

El a precizat că este vorba despre lucrări cu o valoare totală de aproximativ 2 miliarde de lei, toate finanţate cu bani din PNRR.

”Azi asigurăm şi co-finanţările de la buget necesare pentru o axă majoră de proiecte din PNRR: este vorba de Valul Renovării, dar şi pentru investiţii din Programul de Dezvoltare Locală şi Programul naţional „Anghel Saligny”. a mai afirmat şeful Executivului.

În acest context, el a anunţat suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei cu peste 1,6 miliarde de lei.

 

Rusia înfruntă în continuare o gravă incursiune ucraineană, un revers neaşteptat. ”Jumătatea de vest a Sudja”, cucerită, potrivit Rybar. Oraşul, ”pierdut”, anunţă bloggerul Iuri Podoliaka, potrivit căruia ucrainenii au atins Korenevo. 3.000 de persoane ev

Fost şef de personal de la Baza 48 Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Bucureşti, cercetat de DNA pentru luare de mită/ El ar fi primit 2.300 de euro de la o persoană pentru a-i facilita angajarea pe un post de personal civil contractual