Şapte percheziţii, în judeţul Mureş, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări – VIDEO

Poliţiştii fac, vineri dimineaţă, şapte percheziţii în judeţul Mureş, la persoane suspectate că făceau contrabandă cu ţigări.

 
Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni, pun în aplicare, vineri dimineaţă, şapte mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Mureş, într-un dosar în care se fac cercetări pentru contrabandă.

 
”Percheziţiile au ca scop documentarea activităţii infracţionale şi administrarea probatoriului în legătură cu persoane cercetate, care ar fi desfăşurat activităţi ilegale cu produse accizabile în afara antrepozitului fiscal (comerţ ilegal cu ţigarete)”, arată sursa citată.
 
La activităţi participă poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Biroului pentru Protecţia Animalelor, Poliţiei Municipiului Târnăveni şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.
 
De asemenea, suportul tehnic de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Cod galben de furtuni, în cea mai mare parte a Moldovei, vestul şi sud-vestul Transilvaniei şi local la munte/ Cod galben de caniculă în judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov şi în municipiul Bucureşti

JO: Programul de vineri al sportivilor români. Canoistul Cătălin Chirilă ar putea aduce o nouă medalie pentru Team Romania