Marcel Ciolacu, întrebat dacă PNL şi PSD nu se mai văd aşa des din cauza diversele atacuri: Nu văd nimic spectaculos/ Nu am văzut depăşită nicio linie roşie/ Nu putem avea toţi aceleaşi păreri

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că nu vede nimic spectaculos în discuţiile contradictorii pe care le au reprezentanţii PSD şi PNL. ”Nu am văzut nicio linie roşie depăşită. Acum nu putem să avem cu toţii aceleaşi păreri”, a subliniat el.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD, de ce liderii PNL şi PSD nu se mai întâlnesc atât de des şi despre faptul că au început să se atace pe diverse subiecte. 

 
”Eu nu văd nimic spectaculos. Suntem totuşi într-un an electoral. Nu am văzut nicio linie roşie depăşită. Acum nu putem să avem cu toţii aceleaşi păreri. Eu, cel puţin, nu le am ca ale dânşilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

JO – canoe: Cătălin Chirilă a ieşit din cursa pentru medalii la 1.000 m. Sportivul tricolor va concura în finala B

Florin Roman (PNL): Marcel Ciolacu a ezitat să-şi anunţe candidatura la prezidenţiale din cauza scandalului de la Spitalul Pantelimon. Ministrul cu Coasa i-a omorât anunţul de candidatură al preşedintelui PSD