Accident cu trei maşini la ieşirea din Buzău spre Ploieşti. O persoană este rănită grav – FOTO

Trei autovehicule au fost implicate sâmbătă, într-un accident, sâmbătă, la ieşirea din Buzău, o persoană fiind răniă. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, traficul desfăşurându-se dirijat, pe rute alternative.

”Pe DN 2 – Centura municipiului Buzău, judeţul Buzău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care este inconştientă, resuscitată”, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, traficul desfăşurându-se dirijat, pe rute alternative.

Accidentul a avut loc la câţiva metri de locul în care, în urmă cu o săptămână, doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident similar.

Potrivit IPJ Buzău, trafic este dirijat la ieşirea din municipiul Buzău spre Ploieşti, până în intersecţia DN2E85 cu DN1B din cauza accidentului.

Rusia impune un regim de securitate sporită în trei regiuni de frontieră după incursiunea ucraineană. Forţele Kievului s-ar îndreapta spre centrala nucleară Kursk

Teama de un „mega-cutremur” îi face pe japonezi să-şi facă stocuri. Autorităţile fac apel la populaţie să evite cumpărarea în exces a produselor de larg consum