Billie Eilish, Beyoncé, Charli XCX, în playlist-ul tradiţional de vară recomandat de fostul preşedinte Barack Obama

Ca în fiecare an, Barack Obama a anunţat playlist-ul său ideal de vară. Fostul preşedinte al Statelor Unite a împărtăşit o listă cu ultimele sale preferinţe muzicale cu cei 131 de milioane de abonaţi X ai săi.

„Cum vara se apropie de sfârşit, am vrut să împărtăşesc câteva melodii pe care le-am ascultat recent – şi nu ar fi lista mea de redare dacă nu ar include un mix eclectic. Sper să găsiţi ceva nou de ascultat”, a scris el pe X.

Deloc surprinzător, lista sa cuprinde hituri actuale, precum „A Bar Song (Tipsy)” de Shaboozey, „365” de Charli XCX, „Chihiro” de Billie Eilish sau „Million Dollar Baby” de Tommy Richman

Aceasta include, de asemenea, piese clasice precum „I Can’t Get No Satisfaction” a celor de la The Rolling Stones, „How Do You Want It” de 2Pac , K-Ci şi Jojo, „Silvio” de Bob Dylan şi „Where Did Our Love Go” de The Supremes.

Recomandări de lectură

Cititor pasionat, Barack Obama a împărtăşit, de asemenea, câteva titluri de cărţi de luat în vacanţă în această vară. Fostul preşedinte american recomandă „Of boys and men: Why the modern male is struggling, why it matters and what to do about it” de Richard Reeves sau „Beautiful Days” de Zach Williams.

Retras din viaţa politică, Barack Obama se dedică acum divertismentului. Împreună cu soţia sa Michelle, el produce documentare şi filme pentru Netflix. De asemenea, a scris o carte împreună cu Bruce Springsteen.

MAE: Persoana reţinută de autorităţile britanice în legătură cu incidentul din petrecut în Leicester Square este cetăţean român / Consulatul General al României la Londra va urma procedurile specifice

Constanţa: Doi tineri au alimentat o maşină cu combustibil de la o staţie din Tuzla şi au plecat fără plătească / Prejudiciul este de aproape 300 de lei / Ei au schimbat numerele de înmatriculare ale maşinii cu altele furate de la un alt autoturism