Gigi Becali, după ce FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor: Arbitrul a fost de vină pentru scorul ăsta!

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi seară, că arbitrul danez Morten Krogh ar fi trebuit să dea un penalti pentru echipa sa la meciul pierdut cu Sparta Praga, scor 2-3, în manşa secundă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

„Am avut şi noi 11 metri. Arbitrul a fost de vină pentru scorul ăsta! Noi am avut 11 metri clar. Putea să fie 3-2 şi pentru noi. Putea să fie 2-1 la pauză. I-a dat unul lui Ştefănescu cu piciorul în cap şi nu a dat nimic. A dat 5 minute de prelungire… S-a băut apă şi s-au făcut schimbări. Trebuia să dea 8 minute”, a declarat Becali la Digisport.

Formaţia FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (3-0), de echipa cehă Sparta Praga, în manşa secundă a turului trei preliminar.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Marţi, pentru FCSB au marcat Olaru, în minutul 60, şi Edjouma, în minutul 85, în timp ce pentru Sparta Praga au înscris Birmancevic (13, 28) şi Haraslin (37).

FCSB va evolua în play-off-ul Ligii Europa, unde va întâlni echipa austriacă LASK Linz. Manşa tur urmează să se dispute la Linz, pe 22 august, în timp ce returul va fi programat la Bucureşti, pe 30 august.

 

 

FCSB a fost învinsă de Sparta Praga, scor 3-2, şi a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Campioana României va evolua în play-off-ul Ligii Europa

UPDATE – Incendiu puternic la un depozit din Afumaţi/ Numărul echipajelor, suplimentat; pompierii intervin cu 18 autospeciale de stingere/ Nu sunt victime – FOTO