Ilfov: Şapte bărbaţi, cercetaţi sub control judiciar după ce s-au încăierat, în faţa unui local, lovindu-se unii pe alţii şi distrugând un autoturism

Şapte bărbaţi sunt cercetaţi, sub control judiciar, de poliţiştii din Ilfov după ce s-au încăierat, în faţa unui local din Grădiştea. Ei s-au lovit unii pe alţii cu diverse obiecte şi au distrus un autoturism.

Potrivit IPJ Ilfov, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Otopeni, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au reţinut şapte bărbaţi cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

 
”În fapt, la data de 11 august a.c., în jurul orei 20:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Grădiştea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în faţa unui local, a izbucnit un scandal între mai multe persoane. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi al consumului de alcool, între mai mulţi bărbaţi a izbucnit un conflict. În timpul altercatiei, aceştia s-au lovit reciproc folosind obiecte contondente pentru a agresa fizic participanţii şi pentru distrugerea unui autoturism”, arată poliţiştii.

 
În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi dispunerii măsurilor legale.
 
Ulterior, poliţiştii au identificat şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 43 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor.
 
În urma probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de cei şapte bărbaţi, aceştia fiind duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al D.G.P.M.B.
 
Miercuri, ei au fost prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, în cauză fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Kievul anunţă că deschide în regiunea rusă Kursk culoare umanitare de evacuarea civililor către Rusia şi Ucraina şi că vrea să creeze ”o zonă-tampon” în regiunea rusă

UPDATE – Bărbat acuzat că a luat cu forţa o persoană şi a dus-o la o fermă din judeţul Iaşi unde a sechestrat-o şi a obligat-o să muncească, cercetat de poliţişti/ Între 2015-2020 ar fi ţinut un alt bărbat la fermă/ Suspectul, un fost primar, reţinut