Corvinul Hunedoara: Clubul nostru merge mai departe. Toate actele necesare vor fi depuse la FRF în timp util, pentru a fi analizate şi pentru a putea deveni club de drept privat / Federaţia a amânat şi meciul Corvinului din etapa a treia a Ligii 2

Clubul Corvinul Hunedoara a anunţat, miercuri, după eliminarea din cupee europene, că a pregătit documentaţia necesară pentru modificarea statutului şi a formei juridice care să îi permită obţinerea dreptului de promovare în primul eşalon.

“Din păcate, parcursul nostru european s-a încheiat în această seară, în Kazahstan, dar avem de învăţat după toate aceste partide!

Clubul nostru merge mai departe, drept dovadă că, în tot acest timp, a pregătit documentaţia necesară pentru modificarea statutului şi a formei juridice care să ne permită obţinerea dreptului de promovare în primul eşalon.

În aceste condiţii, toate actele necesare vor fi depuse la Federaţia Română de Fotbal în timp util, pentru a fi analizate şi pentru a putea deveni club de drept privat”, a notat Corvinul într-un comunicat.

Pe de altă parte, Comitetul de Urgenţă al FRF a hotărât, miercuri, amânarea meciului din etapa a treia a Ligii 2 Corvinul – CS Afumaţi, “având în vedere Decizia Comitetului Executiv din data de 23.07.2024, precum şi existenţa acordului echipei adverse”. Corvinul a avut şi primele două meciuri ale sezonului din eşalonul secund amânate.

Formaţia Corvinul Hunedoara, deţinătoarea Cupei României, a fost eliminată, miercuri, de echipa Astana în turul trei preliminar al Conference League. După ce în tur, la Sibiu, a fost 2-1 pentru Astana, în partida retur, la Almatî, gruparea din Kazahstan s-a impus cu 6-1. Ca urmare a acestui rezultat, Corvinul şi-a încheiat parcursul în cupele europene.

 

Alfred Simonis: Viitorul preşedinte chiar trebuie să se dezbrace de haina de om politic

PSD Iaşi l-a exclus din partid pe Mihai Mihalache, fost primar, reţinut pentru că ar fi sechestrat o persoană la o fermă