Tânăr băut, prins de poliţişti după o urmărire în trafic, pe străzile Ploieştiului

Un tânăr care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor a fost prins după o urmărire în trafic, la Ploieşti, iar agenţii au constatat că se afla sub influenţa alcoolului, rezultatul fiind de peste 0,40 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Evenimentele au avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, când poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Ploieşti au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism. 

 
”Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţistului, echipajul a pornit în urmărirea acestuia, având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, fiind urmărit până pe strada Anotimpului, din municipiu, unde a fost oprit. La volan, a fost identificat un tânăr de 19 ani, din municipiu, care emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează oficialii Poliţiei judeţene Prahova. 

 
În urma incidentului, poliţiştii continuă cercetările în ceea ce îl priveşte pe tânărul care a urcat băut la volan.

UPDATE – Vâlcea: Incendiu de pădure în apropiere de Băile Olăneşti, într-o zonă greu accesibilă/ Intervine şi un elicopter cu sistem ”Bambi bucket” – VIDEO

PSG l-a achiziţionat pe mijlocaşul Desire Doue, pentru 50 de milioane de euro