Youssouf Fofana a semnat pe patru ani cu AC Milan

Internaţionalul francez Youssouf Fofana a semnat un contract cu AC Milan valabil până în iunie 2028, a anunţat, sâmbătă, clubul italian.

Format la Strasbourg, Fofana, în vârstă de 25 de ani, evolua la AS Monaco din 2020, unde avea contract până în iunie 2025.

Potrivit presei italiene, AC Milan, vicecampioană europeană în 2024, va plăti 20 de milioane de euro – o sumă care ar putea ajunge la 25 de milioane de euro – pentru internaţionalul francez, care a jucat în trei meciuri la Euro 2024.

La Milan, echipă antrenată de portughezul Paulo Fonseca, el va fi alături de alţi patru jucători francezi: portarul Mike Maignan, fundaşii Théo Hernandez şi Pierre Kalulu şi mijlocaşul Yacine Adli.

AC Milan va începe sezonul 2024-25 sâmbătă, când va primi vizita echipei Torino.

 

Braşov: Incendiu la un un restaurant din Victoria, flăcările cuprinzând acoperişul/ Primele informaţii arată că nu sunt victime

Suceava: Livrator, înşelat de un aşa-zis client, care l-a contactat şi i-a cerut să depună bani la un aparat self-pay dintr-un magazin, promiţând că îi returnează când primeşte mâncarea, apoi nu a mai răspuns la telefon