Liga 2: Liţă Dumitru va fi director tehnic la Concordia Chiajna

Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna a anunţat că Ion “Liţă” Dumitru va prelua, începând de luni, funcţia de director tehnic al echipei de seniori din Liga 2.

Născut la data de 2 ianuarie 1950, în localitatea Chiajna, acesta va face echipă cu staful administrativ format din Gabriel Tamaş, director sportiv si Adrian Scarlatache, Team Manager.

Staful tehnic al Concordiei este format din Ilie Poenaru antrenor principal, Marin Duna şi Paul Ceusan antrenori secunzi, Emilian Dolha antrenor cu portarii şi Alexandru Petcu preparator fizic.

Germania reduce la jumătate ajutorul militar destinat Ucrainei în 2025, în urma unui acord între Scholz şi ministrul Finanţelor, dezvăluie FAS. Berlinul nu mai finanţează nicio comandă nouă destinată Kievului. Finanţarea unui IRIS-T în iulie nu a fost pos

Un an de la tragedia de la 2 Mai – Cazanciuc: Ne punem în continuare întrebarea dacă accidentul putea fi evitat, dacă autorul va primi pedeapsa cuvenită, dacă societatea a reuşit să iasă din zona fatalităţii / Urmează lege pentru cei care conduc fără perm