Portarul Yann Sommer se retrage din naţionala Elveţiei. El a debutat în 2012, la un meci cu România

Euro 2024 a fost ultima aventură a lui Yann Sommer cu echipa naţională a Elveţiei. Portarul formaţiei Inter Milano şi-a anunţat, luni, retragerea din echipa naţională, la vârsta de 35 de ani.

„A fost o mare onoare şi un privilegiu pentru mine să-mi pot reprezenta ţara la cel mai înalt nivel timp de doisprezece ani, în 94 de meciuri internaţionale”, a declarat el într-un comunicat emis de Federaţia Elveţiană de Fotbal.

Sommer a debutat pe 30 mai 2012, la vârsta de 23 de ani, într-un meci cu România (0-1). De la retragerea lui Diego Benaglio după Cupa Mondială din 2014, portarul format la FC Basel a fost numărul 1 al echipei naţionale, deşi în ultimele sezoane s-a confruntat cu o concurenţă acerbă din partea lui Gregor Kobel (Dortmund), Yvon Mvogo (Lorient) şi Jonas Omlin (Mönchengladbach).

El mai are doi ani de contract cu Inter, până în iunie 2026.

ANPC a decis retragerea de la comercializare a peste 1,8 milioane de sticle de bere Ciuc care au rugină pe capac sau pe gâtul acestora

Daniel Baciu: Peste 3,8 milioane de oameni vor avea pensii crescute, s-a făcut o campanie negativă, neţinând cont de elementele pozitive / Noi nu ne-am propus ca prin această recalculare să mărim toate pensiile, ci să eliminăm ineghităţile