Dâmboviţa: Bărbat mort după ce a fost prins sub un tavan care s-a prăbuşit

Un bărbat de 49 de ani a murit, luni seară, după ce a fost prins sub un tavan care s-a prăbuşit, în localitatea Poiana din judeţul Dâmboviţa. El a fost scos inconştient de sub dărâmături şi i s-au făcut manevre de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat.

Potrivit ISU Dâmboviţa, pompierii au fost solicitaţi, luni seară, să intervină în cazul unei persoane blocate sub dărâmături, în localitatea Poiana, unde un tavan s-a prăbuşit.

 
Detaşamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, iar Garda de Intervenţie Potlogi cu o autospecială de stingere.

 
”Victima, un bărbat de 49 de ani, a fost extrasă în stare de inconştienţă. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel echipajul medical a declarat decesul acesteia”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Ministrul Muncii: Acum România are un raport mult mai bun decât alte state ale Uniunii Europene şi decât avea ea însăşi acum 10-15 ani între numărul de angajaţi şi numărul de asiguraţi în sistemul public de pensii

Serie A: Juventus, scor de neprezentare cu Como, 3-0