Nicuşor Dan: Lucrările pentru reabilitarea Podului Grant se apropie de final, acestea au fost executate în proporţie de aproximativ 98% – FOTO

Primarul Capitalei Nicuşor Dan afirmă, într-o postare pe Facebook, că lucrările pentru reabilitarea Podului Grant se apropie de final, acestea fiind executate în proporţie de aproximativ 98%.

”Lucrările pentru reabilitarea Podului Grant se apropie de final, acestea au fost executate în proporţie de aproximativ 98%”, anunţă edilul.

Nicuşor Dan precizează că, în ultimele săptămâni, s-a lucrat pe pasajul principal, au fost făcute reparaţii cu mortare speciale pe partea interioară a podului, a fost aplicată vopsea anticorozivă şi pentru protecţia betonului, au fost executate o parte dintre finisaje.
 

De asemenea, au fost refăcute gardurile de beton din zona căii ferate şi aleile de acces de pe Calea Griviţei pe pasajul pietonal.

Se fac lucrări pentru montarea grinzii parapet, a panourile fonoabsorbante şi a sistemului de preluare şi evacuare a apelor pluviale atât pe pasajul principal, cât şi pe rampe.
 Urmează amplasarea indicatoarelor rutiere pe sensul Turda – Crângaşi.
”Administraţia Străzilor Bucureşti va finaliza lucrările în cel mai scurt timp”, dă asigurări Nicuşor Dan.

 

Paul Anghel, director general în ANPC, a postat fotografii dintr-un avion: Preţul biletelor curselor aeriene creşte concomitent cu deprecierea aeronavelor, iar curăţenia este uneori inexistentă

Patru pompieri cu arsuri grave în urma unui incendiu la periferia Romei