Şapte morţi în Coreea de Sud, într-un incendiu la un hotel din Bucheon în care erau cazate 27 de persoane

Şapte persoane au murit, iar alte 12 au fost rănite, trei grav, în incendiul unui hotel în Coreea de Sud, anunţă autorităţile vineri, relatează AFP.

Incendiul a izbucnit joi seara într-o cameră situată la etajul opt al unui hotel din Bucheon, la aproximativ 25 de kilometri vest de Seul, a anunţat într-un comunicat  Ministerul sud-coreean de Interne.

Cauza incendiului – stins după trei ore – era neclară imediat, potrivit ministerului.

În toral 27 de clienţi erau cazaţi în acest hotel cu nouă etaje şi 64 de camere atunci când a izbucnit incendiul, potrivit agenţiei sud-coreene de presă Yonhap.

În iunie, 23 de persoane au murit într-un incendiu uriaş la o fabrică sud-coreeană de baterii cu litiu, una dintre cele mai grave catastrofe industriale care au avut loc în această ţară în ultimi ani.

Ministerul Energiei a publicat Strategia Energetică a României 2025-2035, cu perspectiva anului 2050, versiunea actualizată în urma consultării publice / Au fost primite 48 de puncte de vedere scrise, cu sute de sugestii punctuale

Ministerul Apărării: O persoană a murit în urma unui incendiu izbucnit la Căminul militar ”Sălaj” din Bucureşti / În apartament era cazat permanent un salariat civil al MApN