Lucian Romaşcanu: Marcel Ciolacu a propus ca sâmbătă, dacă vor exista candidaturi, în timpul Congresului PSD, să fie acceptate

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat vineri, după şedinţa Consiliului Naţional al partidului, că preşedintele Marcel Ciolacu a propus ca sâmbătă, dacă vor exista candidaturi pe poziţii, în timpul Congresului PSD, ele să fie acceptate

Lucian Romaşcanu a declarat după şedinţa Consiliului Naţional al PSD că s-au discutat detaliile organizatorice ale Congresului PSD de sâmbătă.

”S-au stabilit şi aprobat anumite detalii organizatorice, există acest vot electronic, există depunerea candidaturilor pe moţiuni. S-a votat şi acceptarea moţiunii lui Marcel Ciolacu, care cuprinde şi lista nouă a celor care vor face parte din conducerea partidului”, a arătat Romaşcanu.

El a anunţat că este aprobată deja modificarea pentru a exista patru noi vicepreşedinţi, pe domenii de activitate.

”Avem din zona IMM-urilor pe domnul Jianu, din zona Sportului, pe doamna Lipă, sunt tineri care au ajuns în propunerile de vicepreşedinţi, cum este domnul Şoldan, de la Suceava, care a avut acel succes spectaculos”, a completat senatorul PSD.

Lucian Romaşcanu a mai spus că, în contextul candidaturilor la congres, Marcel Ciolacu a propus ca sâmbătă, dacă vor exista candidaturi pe poziţii, în timpul Congresului, ele să fie acceptate.

Cinci lucruri de reţinut de la Convenţia democrată

Kamala Harris îşi reiterează susţinerea faţă de Kiev şi NATO şi promite că ”nu se se va împrieteni cu dictatori”