Grindeanu: Pas important pentru lansarea în licitaţie a contractului pentru Lotul 5 (21,52 km) al drumului de mare viteză Craiova -Târgu Jiu! CNAIR a transmis, astăzi, spre verificare la ANAP, documentaţia pentru proiectarea şi execuţia acestui lot

MInistrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă vineri un pas important pentru lansarea în licitaţie a contractului pentru Lotul 5 (21,52 km) al drumului de mare viteză Craiova -Târgu Jiu, după ce CNAIR a transmis spre verificare la ANAP, documentaţia pentru proiectarea şi execuţia acestui lot.

”Pas important pentru lansarea în licitaţie a contractului pentru Lotul 5 (21,52 km) al drumului de mare viteză Craiova -Târgu Jiu! CNAIR a transmis, astăzi, spre verificare la ANAP, documentaţia pentru proiectarea şi execuţia acestui lot”, a scris ministrul pe Facebook.

Grindeanu precizează că lotul va avea profil de drum expres şi pe traseul căruia vor fi construite inclusiv: – un Pasaj (329 m) în zona localităţii Târgu Cărbuneşti; – un pasaj (262 m) peste CF202; – un Nod rutier în zona Târgu Cărbuneşti, prin care se asigură conexiunea cu DN67B; – două Spaţii de Servicii; – două Parcări de Scurtă Durată; – un Centru de Întreţinere şi Coordonare. ”Contractul finanţat, prin PT, alocă 34 de luni fazelor de proiectare şi de execuţie (10 luni- proiectare şi 24 de luni- execuţie).

”După validarea documentaţiei de atribuire, CNAIR va publica Anunţul de Participare la licitaţie în cadrul căruia se va stabili şi data limită pentru depunerea ofertelor”, mai spune Grindeanu.

Premierul indian Modi, aflat la Kiev, îl îndeamnă pe Zelenski să se aşeze la masa negocierilor cu Rusia

Romaşcanu, despre echipa propusă de Marcel Ciolacu: Gabriela Firea este în continuare preşedinta organizaţiei municipale Bucureşti / Nu îşi aduce nimeni neapărat proprii oameni. Nu a greşit nimeni şi nu există schimbări fundamentale