Competiţiile fotbalistice din Uruguay, suspendate după ce jucătorul Juan Izquierdo s-a prăbuşit pe teren. El se află la terapie intensivă

Uruguayul a suspendat toate competiţiile fotbalistice în weekend din cauza „situaţiei delicate a sănătăţii lui Juan Izquierdo”, fundaşul echipei Nacional, care a căzut la pământ în minutul 84 al meciului de vineri cu Sao Paulo, din Copa Libertadores, fără a intra în contact cu un alt jucător.

Inconştient, tânărul de 27 de ani a fost evacuat de pe teren cu ambulanţa. El este tratat în secţia de terapie intensivă a spitalului Albert Einstein din Sao Paulo.

„Având în vedere starea delicată de sănătate a fotbalistului Juan Izquierdo, dorim să vă informăm cu privire la decizia noastră de a suspenda activitatea fotbalistică profesionistă programată pentru acest weekend”, a declarat Asociaţia pentru drepturile fotbaliştilor profesionişti din Uruguay (MUFP).

Nacional a postat pe reţelele de socializare că starea lui Izquierdo este stabilă şi că acesta rămâne sub sedative în secţia de terapie intensivă a spitalului, unde va fi „sub observaţie cel puţin în următoarele 72 de ore”.

Război în Gaza: o delegaţie Hamas merge la Cairo dar fără a participa la negocieri

CONGRES PSD – Ciolacu, critici dure la adresa ultimilor doi preşedinţi: Avem generaţii întregi care fac azi pasul spre maturitate, după ce şi-au trăit copilăria şi adolescenţa între un preşedinte turnător şi un preşedinte absent / Atac la PNL- VIDEO