UPDATE – Incendiul cu degajări mari de fum din Sectorul 3 al Capitalei a fost lichidat / 40 de persoane dintr-un imobil învecinat au fost evacuate – VIDEO

O casă părăsită a luat foc, duminică după amiază, în Sectorul 3 al municipiului Bucureşti. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a emis mesaj RO-Alert prin care solicită populaţiei să ocolească zona Bulevardului Basarabia. Incendiul a fost lichidat iar 40 de persoane dintr-un imobil învecinat au fost evacuate, pentru a preveni intoxicarea lor cu fum. Suprafaţa afectată de flăcări este de aproximativ 200 de metri pătraţi.

 
 

UPDATE – ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că incendiul de pe strada Fruntaş Constantin Tudor este lichidat.
 
Pe parcursul acţiunii de stingere a focului au fost evacuate 40 de persoane dintr-un imobil învecinat, pentru a preveni intoxicarea lor cu fum.
Suprafaţa afectată de flăcări este de aproximativ 200 de metri pătraţi.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ – Incendiul a izbucnit la o casă părăsită, pe strada Fruntaş Constantin Tudor din sectorul 3 al Capitalei.
 
„La sosirea primelor echipaje de intervenţie incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, fapt ce a impus remiterea unui mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populaţiei”, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.
 
Oamenii sunt sfătuiţi să ocolească zona Bulevardului Basarabia şi să lase libere căile de acces pentru forţele de intervenţie.
 
Până la ora transmiterii acestei ştiri nu au fost identificate victime.
 
La locul incendiului intervin şapte autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori şi o ambulanţă SMURD, incendiul fiind localizat

Două incendii de pădure, în zone montane foarte greu accesibile din judeţul Gorj – VIDEO

F1: Lando Norris s-a impus în Marele Premiu al Ţărilor de Jos