Ciolacu, despre criticile aduse PNL la Congresul PSD: Nu a fost un atac suburban. Au fost nişte adevăruri spuse, trebuie să ni le asumăm/ Eu nu am atacat pe nimeni în discursul meu în mod deosebit, nu am pronunţat niciun nume

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că acele critici aduse de unii social-democraţi la adresa PNL în discursurile ţinute la Congresul PSD nu au fost ”atacuri suburbane”, ci au fost ”nişte adevăruri spuse”. El susţine că nu a pronunţat niciun nume în discursul pe care l-a ţinut la Congres, ţinând să sublinieze că, ulterior reuniunii PSD, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, l-a ”atacat direct”.

”Nu a fost un atac suburban. Au fost nişte adevăruri spuse, trebuie să ni le asumăm. Nu cred că soluţia este care ţipă cel mai tare. Suntem într-o campanie electorală şi trebuie fiecare să răspundă pentru ceea ce a făcut, eu nu am atacat pe nimeni în discursul meu în mod deosebit, nu am pronunţat niciun nume. Mai mult, am făcut un apel să depăşim perioada cu ura şi cu împărţitul românilor”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, într-o emisiune difuzată online. 

 
Ciolacu a susţinut că el nu a atacat PNL, amintind că, după Congresul PSD, liderul liberal Nicolae Cucă ”l-a atacat direct”. 

 
Preşedintele PSD s-a arătat convins că ”nu se va rupe” coaliţia dintre PSD şi PNL.

Marcel Ciolacu: Voi un preşedinte care va fi pe teren, dar care va interveni dacă se încalcă regulile. Voi fi un preşedinte care va sta lângă primul ministru indiferent din ce partid va face parte

Marcel Ciolacu: Nu cred că-l interesează pe domnul Iohannis să fie prim-ministru al României. E de muncă