UPDATE – Vrancea – Accident în lanţ în care au fost implicate patru autovehicule, inclusiv o maşină a Poliţiei. Opt persoane, inclusiv cinci poliţişti, au fost rănite – FOTO

Un accident în lanţ s-a produs joi, în judeţul Vrancea, fiind implicate 4 autovehicule, între care o maşină a Poliţiei. Opt persoane au fost rănite, printre acestea aflându-se şi cinci poliţişti.

UPDATE – Opt persoane au fost transportate la spital, printre acestea aflându-se şi cinci cadre ale IPJ Vrancea.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
ŞTIREA INIŢIALĂ – Conform Poliţiei Judeţene Vrancea, joi dimineaţă, aproape de ora 9.00, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin  112 cu privire la faptul că, pe DN 2-E85, la ieşire din comuna Goleşti, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

 
Din verificările efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că autoturismul a fost lovit din spate de către o autoutilitară, pe DN 2 E85, fiind proiectat în alte două autovehicule de pe sensul opus de mers.
 
În eveniment au fost implicate 4 autovehicule, fiind rănite 9 persoane, dintre care una încarcerată.
 
Persoanele rănite au fost transportate la spital,iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care s-a produs accidentul.

Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare: Aproape 3 din 10 locuinţe din zona Bucureşti – Ilfov sunt asigurate complet şi doar o locuinţă din zece în regiunea Sud-Vest. Doar 17% dintre locuinţe sunt protejate printr-o asigurare facultat

Bistriţa – Năsăud – Bărbat la spital, după ce a fost atacat urs la Colibiţa