Botoşani: Bărbat din Ucraina, găsit împuşcat în cap într-o locuinţă / Lângă acesta se afla o armă de vânătoare

Un bărbat din Ucraina a fost găsit împuşcat în cap, sâmbătă dimineaţă, într-o locuinţă din judeţul Botoşani. Anchetatorii au găsit lângă el o armă de vânătoare.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat că, sâmbătă, în jurul orei 8.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna George Enescu,cu privire la faptul ca la locuinţa sa se află un cetăţean ucrainean decedat.

“Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr, de 26 ani, care prezenta o plagă împuşcată la nivelul capului, iar lângă acesta se afla o armă de vânătoare. În acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, au afirmat poliţiştii.
Ei au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

Simona Bucura – Oprescu: Dacă am avut erori, le îndreptăm. Putem revizui deciziile de recalculare a pensiilor atât din oficiu, cât şi în baza solicitării pensionarului

Ministrul Muncii comentează datele INS referitoare la şomajul în rândul tinerilor: Piaţa muncii din România este o piaţă în care fiecare dintre noi ne putem găsi loc de muncă