Jocurile Paralimpice: Eduard Novák a terminat pe locul 7 proba de urmărire C4 4000 m la paraciclism

Paraciclistul Eduard Novak a terminat pe locul 7 proba de urmărire C4 4000 m din cadrul competiţiei paralimpice pe velodrom. Timpul sportivului român a fost: 4:33.045.

Pentru aur vor concura britanicul Archie Atkinson, care a stabilit un nou record mondial al probei cu 4:17.700, şi slovacul Josef Metelka, bronzul va fi disputat de francezii Kevin le Cunff şi Gatien le Rousseau.

Eduard Novak a terminat tot pe locul 7 şi proba contratimp C4 -5 1000 m.
 
Următoarea probă în care va lua startul va fi pe 4 septembrie, contratimp individual, pe şosea.

 
Următorul sportiv român care intră în arena paralimpică este Camelia Ciripan, la para tenis de masă. La 1 septembrie, de la 21.45, în şaisprezecimi, ea va evolua contra norvegiencei Merethe Tveiten, cap de serie nr.6.

 

Mercenari ruşi din Brigada ”Bear” cu sediul în Crimeea pleacă din Burkina Faso pentru a apăra oraşul Kursk de ucraineni, anunţă comandantul lor, Viktor Iermolaev, supranumit ”Jedi”, ”un escroc cu o colecţie de maşini şi motocilete de lux” din Sankt Peters

Maia Sandu: România continuă să fie cel mai puternic susţinător al Republicii Moldova pe plan internaţional / Lansarea negocierilor de aderare la UE în iunie nu ar fi fost posibilă fără sprijinul României