Constanţa: O femeie a fost reţinută pentru 24 de ore după ce şi-a înjunghiat partenerul

O femeie în vârstă de 44 de ani a fost reţinută de poliţiştii din Constanţa, pentru 24 de ore, după ce şi-a înjunghiat partenerul, iar fapta a avut loc în locuinţa în care stăteau împreună.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că o femeie este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea tentativei la infracţiunea de omor.

”Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 30 august, în jurul orei 23.30, o femeie de 44 de ani l-ar fi agresat fizic pe concubinul său, de 43 de ani, cu un obiect tăietor-înţepător. Fapta ar fi fost săvârşită în imobilul în care aceştia locuiau împreună, situat în comuna Cumpăna”, au precizat poliţiştii.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Extrema dreaptă ar urma să obţină succese fără precedent în alegerile regionale landurile Saxonia şi Turingia

Trei poliţişti israelieni, ucişi într-un ”atac armat” în sudul Cisiordaniei. ”În loc să eliberăm teroriştii, trebuie să le tragem un glonţ în cap”, cere Itamar Ben Gvir. ”Dreptul la viaţă (al israelienilor) este mai important ca libertatea de circulaţie”