Premier League: Tottenham, cu Radu Drăguşin titular, a pierdut la Newcastle, Chelsea a făcu egal cu Crystal Palace

Echipa engleză Tottenham Hotspur, cu Radu Drăguşin titular, a pierdut duminică, în deplasare, cu Newcastle United, scor 1-2. Chelsea şi Crystal Palace au încheiat la egalitate, 1-1.

Newcastle a deschis scorul în minutul 37 al meciului cu Tottenham, din etapa a treia. Harvey Barnes a înscris pentru gazde şi la pauză a fost 1-0 pentru Newcastle. Londonezii au egalat în minutul 56, prin autogolul lui Dan Burn, iar gazdele au înscris golul victoriei în minutul 78, când Alexander Isak a trimis în plasă din pasa lui Jacob Murphy.

Newcastle s-a impus cu 2-1 şi are 7 puncte, ocupând locul 4, în timp ce Tottenham are 4 puncte, şi e pe 10. Fundaşul român Radu Drăguşin a fost integralist la Tottenham şi a fost notat cu 7,1 de site-ul de specialitate, Sofascore.

Într-un alt meci al etapei a treia, Chelsea a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Crystal Palace. Nicolas Jackson a deschis scorul pentru gazde, în minutul 25, iar Eberechi Eze a egalat pentru Palace, în minutul 53. Chelsea este pe 11, cu 4 puncte. Crystal Palace se află pe locul 16, cu primul punct câştigat în acest sezon.

 

Doi adolescenţi din judeţul Sibiu, frate şi soră, căutaţi de poliţişti după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors

F1: Charles Leclerc s-a impus la Monza, în Marele Premiu al Italiei