Erik ten Hag, după ce Manchester United a pierdut cu Liverpool: Nu sunt Harry Potter

Managerul grupării Manchester United, Erik ten Hag, spune că „nu este Harry Potter” şi este ferm convins că echipa sa are o şansă mare de a câştiga un trofeu în acest sezon, în ciuda înfrângerii dureroase cu 3-0 suferită pe teren propriu cu Liverpool.

United este acum pe locul 14 în clasamentul Premier League, cu doar trei puncte din primele trei meciuri.

Cu toate acestea, Ten Hag a refuzat să accepte viziunea negativă a rezultatului, în timp ce a sugerat că nimeni nu ar trebui să se aştepte ca el să producă rezultate magice.

„Nu este ca şi cum aş fi Harry Potter”, a spus el. „Trebuie să recunoaşteţi asta.Pentru trei jucători a fost început de sezon.
Manuel Ugarte nu a jucat niciun minut – trebuie să-şi consolideze condiţia fizică. Apoi trebuie să îl integrăm în echipă. Sunt sigur că va contribui la echipa noastră. Va dura câteva săptămâni, poate chiar o lună. Este la fel pentru mulţi jucători. La sfârşitul sezonului sunt destul de încrezător că vom avea o şansă mare de a ridica un alt trofeu”, a adăugat tehnicianul.

UPDATE – Buzău: Copil de patru ani, transportat la UPU după ce ar fi căzut de la etaj, fiind găsit pe terasa unui bloc/ Mama şi bunica acestuia au suferit atacuri de panică, prima fiind dusă şi ea la spital/ Precizările medicilor

Un candidat la preşedinţia Tunisiei, Ayachi Zammel, arestat