Echipaj al Poliţiei Locale, agresat în Sectorul 4, de un bărbat căruia urma să-i ridice maşina pentru staţionare neregulamentară – Unul dintre agenţi, lovit cu o sticlă / Dosar penal pentru ultraj

Un echipaj al Poliţiei Locale Sector 4 a fost agresat de un bărbat căruia urma să-i ridice maşina pentru staţionare neregulamentară. Unul dintre agenţi, lovit cu o sticlă, va avea nevpie de 15 zile de recuperare.

”Duminică, 1 septembrie 2024, membrii unui echipaj al Poliţiei Locale Sector 4, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost agresaţi fizic şi verbal de către un cetăţean al cărui autoturism urma să fie ridicat pentru staţionare neregulamentară. În urma altercaţiei, unul dintre membri echipajului a ajuns la spital, cu profunde traumatisme în zona feţei, după ce a fost lovit cu o sticlă. Pentru traumatismele suferite, urmează cel puţin 15 zile de îngrijiri medicale”, a transmiis, luni, Primăria Sectorului 4, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că partenerul de echipaj, surprins în aceeaşi altercaţie, la care au participat şi alte persoane, rude ale agresorului, a fost şi el rănit uşor şi va avea nevoie de 3 zile de îngrijiri medicale până la recuperarea completă.

În cauză au intervenit şi poliţişti ai Secţiei 14 Poliţie, care au întocmit un dosar penal pentru ultraj.

 

Reuters: Cercetătorii americani au găsit locul probabil de lansare a noii rachete cu propulsie nucleară a Rusiei, Burevestnik, un sistem de arme „unic şi stupid, un Cernobîl zburător ce reprezintă o ameninţare mai mare pentru Rusia decât pentru alţii”

Joshua Kimmich va fi noul căpitan al echipei Germaniei