Caraş-Severin: Ordin de protecţie pentru un bărbat care şi-a bătut soţia cu pumnii, dar şi soacra

Poliţiştii au emis ordin de protecţie pe numele unui bărbat de 45 de ani şi i-au montat un dispozitiv de monitorizare electronică, după ce şi-a bătut soţia de două ori în aceeaşi zi, apoi a luat-o la bătaie şi pe mama acesteia.

”Poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a fost agresată fizic în locuinţă, de soţul acesteia. Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că ieri, în jurul orei 22.00, bărbatul, de 45 de ani, ar fi lovit-o cu pumnii pe soţia sa, în vârstă de 37 de ani, care ar fi fugit la locuinţa mamei sale, unde ar fi urmărit-o şi ar fi agresat-o fizic din nou, atât pe aceasta cât şi pe mama soţiei”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii au constatat că există risc iminent şi au emis un ordin de protecţie provizoriu prin care s-a dispus montarea unui dispozitiv de monitorizare electronică a bărbatului de 45 de ani.

Cercetările sunt continuate în acest caz sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş, pentru violenţă în familie.

 

RAPORT: Peste 95% din textilele din gospodăriile româneşti sunt aruncate şi ajung să fie incinerate. Colectarea separată, obligatorie în România de la 1 ianuarie 2025

Superliga: Nana Antwi va evolua la FC Hermannstadt sub formă de împrumut de la FCSB