Circulaţie îngreunată pe centura ocolitoare a Braşovului, în urma unui accident. O femeie a fost lovită mortal, pe o trecere pentru pietoni – FOTO, VIDEO

O femeie a fost accidentată mortal, miercuri, pe o trecere pentru pietoni de pe centura ocolitoare a municipiului Braşov. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul se desfăşoară alternativ, pe un fir, pentru a se face cercetarea în urma accidentului.

 
Accidentul a avut loc pe varianta ocolitoare 1K, din Braşov. 

 
”În incident a fost implicat un autoturism, care a surprins şi accidentat o femeie, aflată în traversarea străzii. În urma coliziunii, femeia a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, pentru care a fost declarat decesul”, transmit oficialii Poliţiei Braşov.
 
Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române precizează că femeia traversa strada pe o trecere pentru pietoni.  
 
La locul accidentului se află o echipă de cercetare, formată din poliţişti rutieri şi criminalişti, care desfăşoară cercetări în vederea lămuririi circumstanţelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei şi se estimează reluarea traficului în jurul orei 11:00.
 
Poliţia Rutieră Braşov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă în condus, să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să respecte dispoziţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în zonă.

Ciolacu: Majorăm cu 7.800 numărul de posturi în învăţământul preuniversitar de stat / Doamna Ligia Deca va explica şi măsurile luate pentru ca noul an şcolar să înceapă luni în condiţii cât mai bune

George Simion îşi prezintă diploma de Bacalaureat: Am avut media 9.69. Marcel Ciolacu, tu când ne arăţi diploma de Bacalaureat?