Traficul pe DN 1, oprit la intrarea pe Valea Prahovei după ce un camion încărcat cu materiale de construcţii a derapat şi a rămas blocat pe ambele sensuri de mers

Traficul pe DN 1 este oprit, miercuri după-amiază, în zona Nistoreşti din judeţul Prahova, la intrarea pe Valea Prahovei dinspre Bucureşti, după ce un camion încărcat cu materiale de construcţii a derapat şi a rămas blocat pe ambele sensuri de mers. Autotrenul a dislocat parapetul care desparte cele două sensuri ale şoselei.

Evenimentul rutier a avut loc miercuri după-amiază, la kilometrul 99 al DN 1, în cartierul Nistoreşti din oraşul Breaza, aproape de Valea Prahovei, unde un autotren încărcat cu materiale de construcţii a derapat şi a rămas blocat pe ambele sensuri de mers. 

 
În cabina TIR-ului se afla doar şoferul, care nu este rănit. În momentul în care a derapat, autotrenul a dislocat parapetul din beton care desparte sensurile de mers.

 
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 1 este blocat complet.
 
Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, potrivit estimărilor, circulaţia va fi reluată în jurul orei 16:00.
 
Potrivit Poliţiei Prahova, traficul rutier este deviat pe drumul judeţean 101 R, prin localitatea Breaza.

Alexandru Rafila: Ordonanţa adoptată astăzi prevede extinderea decontării la toate tipurile de servicii de radioterapie pentru pacienţii oncologici, indiferent de localizarea tumorii

ICI București Întărește Colaborarea Globală în Securitatea Cibernetică la Cyber Champions Summit