Stroe: Ministerul Educaţiei şi Ministerul Afacerilor Interne, ambele conduse de miniştri PNL, au colaborat pentru a crea un Plan Naţional de Combatere a Violenţei Şcolare. Include măsuri clare pentru prevenirea violenţei şi a consumului de droguri

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, spune că Ministerul Educaţiei şi Ministerul Afacerilor Interne, ambele conduse de miniştri PNL, au colaborat pentru a crea un Plan Naţional de Combatere a Violenţei Şcolare care include măsuri clare pentru prevenirea violenţei şi a consumului de droguri.

”Suntem în pragul începerii noului an şcolar, iar siguranţa elevilor rămâne o prioritate pentru PNL. Ministerul Educaţiei şi Ministerul Afacerilor Interne, ambele conduse de miniştri PNL, au colaborat pentru a crea un Plan Naţional de Combatere a Violenţei Şcolare. Acest plan include măsuri clare pentru prevenirea violenţei şi a consumului de droguri în şcoli”, spune Ionuţ Stroe într-o postare pe Facebook.

El precizează că În săptămâna „Şcoala Altfel”, prevenirea violenţei şi consumului de substanţe va fi o temă centrală.

”Fiecare şcoală va avea un responsabil care să implementeze aceste activităţi de prevenţie, asigurând un mediu educaţional mai sigur pentru toţi elevii”, precizează Stroe.

Jocurile Paralimpice: Eduard Novak, locul 10 la contratimp individual pe şosea

UPDATE – Guvernul a aprobat mai multe facilităţi ca persoanele sau firmele cu datorii să achite debitele restante până la 25 septembrie/ Au fost anulate dobânzile şi penalităţile de întârziere/ Sunt răsplătiţi contribuabilii bun-platnici