Fostul selecţioner Edward Iordănescu, mesaj la debutul tricolorilor în Liga Naţiunilor: Sunteţi datori, pentru milioanele de români care vă iubesc, să vă inspiraţi din performanţă pentru a construi din nou performanţă!

Fostul selecţioner Edward Iordănescu a postat un mesaj pe Facebook în care afirmă că are încredere în jucătorii echipei naţionale şi în Mircea Lucescu, în noul parcurs din Liga Naţiunilor.

”Hai Romania !! Cu sufletul alături de tricolori! La început de drum în Liga Naţiunilor, îmi doresc ca aceşti băieţi extraordinari să facă din nou românii mândri şi fericiţi. Din energia şi emoţia trăite la EURO 2024 alături de suporterii noştri minunaţi, integrând rapid noii colegi, sunteţi datori, pentru milioanele de români care vă iubesc, să vă inspiraţi din performanţă pentru a construi din nou performanţă! Am încredere în fiecare dintre voi şi în echipă, cu atât mai mult cu cât un antrenor prestigios precum Mircea Lucescu vă sprijină cu toată experienţa lui! Uniţi, susţinem România oriunde şi oricând!”, a scris Iordănescu pe Facebook.

România va întâlni Kosovo, vineri, de ora 21.45, pe stadionul Fadil Vokrri din Priştina, în primul meci din ediţia 2024/25 a Ligii Naţiunilor.

Patru fast-food-uri ”Socului Kebab” din Bucureşti, închise temporar de ANPC/ Au fost găsite muşte şi gândaci, ustensile şi vase de bucătărie uzate, praf şi grăsime în corpurile de gătit – FOTO, VIDEO

Cod galben de ploi, în Galaţi şi Tulcea/ Cod galben de temperaturi ridicate, în Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt şi Teleorman/ Vineri, Codul galben de căldură se va restrânge la şase judeţe