Marcel Ciolacu, întâlnire cu preşedintele Knessetului: Guvernul României este solidar cu Israelul în faţa provocărilor generate de tendinţa alarmantă de creştere a antisemitismului

Premierul Marcel Ciolacu a avut, joi, o întâlnire cu preşedintele Knessetului, el afirmând că Guvernul României este solidar cu Israelul în faţa provocărilor generate de tendinţa alarmantă de creştere a antisemitismului.

”Guvernul României este solidar cu Israelul în faţa provocărilor generate de tendinţa alarmantă de creştere a antisemitismului”, este mesajul premierul, după întâlnirea cu preşedintele Knessetului.

”L-am asigurat pe preşedintele Knessetului, Amir Ohana, că siguranţa comunităţii evreieşti este o prioritate pentru noi”, a mai precizat Ciolacu.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu se află într-o vizită de lucru în Statul Israel, însoţit de o delegaţie guvernamentală din care fac parte ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Oprea, şi deputatul Silviu Vexler.

UPDATE-Michel Barnier, un fost comisar european, numit premier de către Macron

Autoritatea din Comunicaţii: O mare parte dintre sesizările referitoare la serviciile poştale primite vizează livrarea unui produs achiziţionat online. Utilizatorii reclamă în special primirea unor produse deteriorate sau pierderea acestora