Victor Ponta: Ne ducem în jos cu Lasconi și Ciucă! Nu Iohannis a fost cel mai nepregătit candidat din istorie

Fostul premier Victor Ponta spune că România merge în jos cu actualii candidați la alegerile prezidențiale. Reacția lui Ponta vine după ce candidata USR la alegerile prezidențiale, Elena Lasconi, spune că dacă ar fi susținută de toate partidele de dreapta, ar câștiga detașat alegerile.

Victor Ponta spune că Elena Lasconi are apucături demne de Nicolae Ceaușescu

„Doar Ceausescu se alegea “din primul tur”! Nu reusesc sa inteleg de ce, in 2024, sunt candidati la functia de Presedinte care ii considera pe romani in continuare foarte prosti! Ca se te alegi “din primul tur” cum spune “Doamna Elena”, iti trebuie 9.500.000 de voturi . Si daca se retrage Ciuca si toti candidatii la Prezidențiale tot nu ia Lasconi ( sau altcineva) noua milioane si jumatate de voturi; am crezut ca Iohannis, in 2014, a fost cel mai nepregatit candidat din istorie. Dar, din pacate, mergem in jos cu Ciuca si Lasconi”, a scris Ponta pe Facebook.

Elena Lasconi spune că dacă PNL ar susține-o pe ea, și nu pe Ciucă, ar câștiga alegerile din primul tur.

„Eu am vorbit cu mulţi membri PNL, importanţi, dar care nu ies în faţă acum, care bineînţeles că vor cu noi, e evident că vor cu noi, nu cu PSD. Dar nu ai cu cine să vorbeşti”, a afirmat Elena Lasconi, luni seară, într-un interviu acordat Antena 3. Întrebată dacă ar susţine un candidat comun al PNL şi USR care să fie din partea PNL, Elena Lasconi a răspuns: „Nu, pentru că nu au în momentul de faţă”. „Dacă ei m-ar susţine pe mine la prezidenţiale (…) Eu vă spun un lucru: dacă se va întâmpla asta (să primească susţinerea PNL în cursa pentru preşedinţia României – n.r.) va fi pentru prima dată în istorie când vom câştiga din primul tur şi pentru prima dată în istorie când vom avea preşedinte femeie”, afirmă Lasconi.

Sursa foto: pressone.ro

Viktor Orban spune că Giorgia Meloni este „sora creştină” cu care împărtăşeşte rădăcini culturale

Mihai Tudose: Astăzi a avut loc evenimentul care s-ar fi vrut a marca istoria! Lansarea lu’ Geoană! A lu’ Mirciulică adică / Clipul surprinde esenţa candidatului: cel mai independent, cu cineva lângă el care-i spune ce să facă, cum şi când să facă!