Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea MedEuropa SRL şi MedEuropa Investiţii de către Affidea

Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care compania Affidea Development SRL intenţionează să preia MedEuropa SRL şi MedEuropa Investiţii SRL.

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care compania Affidea Development SRL intenţionează să preia MedEuropa SRL şi MedEuropa Investiţii SRL”, informează autoritatea de concurenţă.

Affidea Development SRL face parte din grupul Affidea. În România, companiile din grup oferă asistenţă medicală în 46 de clinici medicale, situate în 29 de oraşe. Serviciile pe care le oferă variază de la servicii de imagistică, consultaţii medicale de specialitate şi analize de laborator până la tratamente oncologice.

MedEuropa SRL furnizează servicii de radioterapie, precum şi servicii conexe în Bucureşti, în judeţele Bihor, Braşov şi Constanţa şi alte tratamente oncologice – chimioterapie şi servicii conexe în Bucureşti şi judeţul Bihor.

MedEuropa Investiţii furnizează servicii exclusiv în beneficiul MedEuropa.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

 

Construcţia noului sediu al Spitalului de Urgenţă ”Prof. Dr. Dimitrie Gerota” începe/ Unitatea va avea 490 de paturi/ Investiţia, realizată prin PNRR

Arhiepiscopul Tomisului, la Curtea de Apel Constanţa în dosarul în care este judecat pentru cumpărare de influenţă / Avocaţii săi afirmă că procurorul a confirmat că nu există la dosar originalul înregistrărilor audio-video care au stat la baza anchetei