Alina Gorghiu: O să vedeţi că reţeta PSD este aceeaşi, şi anume că îşi doresc tot/ Vedeţi PSD lăsându-l pe Marcel Ciolacu să dea premierul altui partid? Vorbim serios. Eu nu. Eu cred că încă PSD are acea pornire de a acapara toată puterea

Alina Gorghiu, ministru al Justiţiei şi unul dintre liderii liberali, afirmă că, în opinia sa, PSD nu îi va permite lui Marcel Ciolacu să nominalizeze un prim-ministru de la alt partid în cazul în care va fi ales preşedinte al României. ”Vedeţi PSD lăsându-l pe Marcel Ciolacu să dea premierul altui partid? Vorbim serios. Eu nu. Eu cred că încă PSD are acea pornire care se materializează întotdeauna de a acapara toată puterea”, susţine Gorghiu.

”Eu ştiu atâta despre PSD: că nu împarte puterea. Îl aud pe premierul Marcel Ciolacu… O să discutăm după alegeri şi o să vedeţi că reţeta PSD este aceeaşi, şi anume că îşi doresc tot, o să vedeţi că declaraţiile de campanie rămân declaraţii de campanie. Marcel Ciolacu poate îşi doreşte să pună premier de la alt partid. Dumneavoastră vedeţi PSD lăsându-l pe Marcel Ciolacu să dea premierul altui partid? Vorbim serios. Eu nu. Eu cred că încă PSD are acea pornire care se materializează întotdeauna de a acapara toată puterea, de a lua tot”, a afirmat Alina Gorghiu, vineri seară, la Antena 3.

 
Ea a explicat că rotativa s-a produs ”prin demisia lui Nicolae Ciucă”. 

 
”Nu s-a pus problema să cedeze Marcel Ciolacu poziţia de premier. Am cedat-o noi”, a adăugat Gorghiu.
 
Marcel Ciolacu afirma, recent, că dacă va câştiga alegerile prezidenţiale va desemna prim-ministru de la alt partid, nu de la PSD. 
 
”Dacă voi câştiga, o să am o discuţie cu membrii PSD şi voi desemna prim-ministru de la alt partid. S-a dus vremea şi provocărilor ultimilor ani au nevoie de o stabilitate politică şi toată lumea trebuie să fie reprezentată. S-a dus vremea ca un singur om să aibă toată puterea. Am mai avut, şi-a mai dorit cineva guvernul meu şi am văzut ce a ieşit”, a declarat Marcel Ciolacu.

Circulaţie oprită pe DN 7, la Brezoi, judeţul Vâlcea, din cauza aluviunilor alunecate de pe versant

Discuţii cruciale între SUA şi Regatul Unit privind rachete cu rază lungă de acţiune pe frontul rus