UPDATE – Circulaţie oprită pe DN 7, la Brezoi, judeţul Vâlcea, din cauza aluviunilor alunecate de pe versant/ În zonă s-a produs o viitură – FOTO, VIDEO

Circulaţia rutieră este oprită, vineri seară, pe DN 7, în zona localităţii Brezoi din judeţul Vâlcea, din cauza unor aluviuni alunecate de pe versant, anunţă Centrul Infotrafic. În zonă s-ar fi produs o viitură. Echipaje de poliţişti şi drumari se află acolo şi se estimează că traficul va fi reluat după cinci ore.

UPDATE – DRDP Craiova a precizat că acolo s-a produs o viitură care a blocat total traficul. 

”Viitura nu s-a produs pe sectorul Lazaret-Boiţa, unde s-au efectuat lucrări pentru Autostrada Sibiu-Piteşti, secţiunea 2”, a arătat sursa citată.

FOTO: IPJ Vâlcea
FOTO: IPJ Vâlcea

Acolo se află poliţişti şi echipaje de la Drumuri.

Se estimeaza reluarea circulaţiei în condiţii normale în aproximativ 5 ore.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis, vineri seară, că traficul este oprit pe DN 7 Râmnicu Vâlcea- Sibiu, la kilometrul 206+700 metri, în zona localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea, pentru îndepărtarea aluviunilor alunecate de pe versant.

Astfel, se estimează reluarea circulaţiei după ora 22.00.

 

Discuţii cruciale între SUA şi Regatul Unit privind rachete cu rază lungă de acţiune pe frontul rus

Gorghiu anunţă că Ministerul Justiţiei va publica un ghid pentru persoanele victime ale violenţei: E foarte simplu să vezi în el, dacă eşti victimă, cum poţi să faci o sesizare, unde o depui, care sunt drepturile tale