Lasconi, ironii la adresa lui Marcel Ciolacu: Sunt supăraţi consultanţii pe mine că eu nu învăţ texte pe de rost, aşa cum ştiu că face domnul Ciolacu

Candidatul USR pentru funcţia de preşedinte al României, Elena Lasconi, susţine că sunt supăraţi consultanţii de campanie pe ea, pentru că nu învaţă ”la virgulă” discursurile, ”aşa cum ştiu că face domnul Ciolacu”.

”Eu nu ascult de sfătuitori decât cu mintea mea şi nu cred că este un secret pentru nimeni, a scris în presă, am deja consultanţi, unul american, unul român, am nişte oameni pricepuţi pe mai multe domenii cu care mă consult şi sunt supăraţi pe mine pentru că eu nu învăţ texte pe de rost, aşa cum ştiu că face domnul Ciolacu acuma, cred că le recită la virgulă”, a afirmat Elena Lasconi, vineri seară, în podcastul realizat de fostul său coleg Lucian Mîndruţă.

 
Ea a spus că nici candidaţii nu sunt independenţi, subliniind că ”de obicei au un grup de interese în spate”.

 
Întrebată cu ce se va deplasa la Cotroceni în prima zi, dacă va fi aleasă preşedinte, Lasconi a susţinut că ar alege metroul.

Rugby: Echipa Lupilor pentru meciul de debut în Super Cup 2024, cu Bohemia Warriors. Chirica, căpitanul selecţionatei

Ministrul Justiţiei: Le spun tuturor femeilor, domnilor: în cazul în care sunteţi hărţuiţi, ameninţaţi, şantajaţi, dacă online copiii au o problemă şi simt că este o stare de pericol asupra lor, sunaţi la 112