VIDEO Alina Gorghiu: Am bătut PSD măr în 2014 și vă asigur că se va întâmpla același lucru

<div class=""

„Deși în primul tur premierul candidat al PSD a avut 40 de procente și un milion de voturi în plus, am bătut PSD măr în 2014 și vă asigur că se va întâmpla același lucru pentru că România nu are nevoie de populism.

România n-are nevoie de polială, n-are nevoie de zâmbete largi prezentate în fiecare zi dar fără proiect. N-are nevoie de risc. România are nevoie de certitudine și de siguranță, așadar nu există nicun motiv să nu câștigăm și anul aceste alegerile prezidențiale pentru că avem candidatul potrivit”, a declarat Alina Gorghiu.

Aceasta a precizat, referitor la rezoluția privind siguranța cetățeanului, că PNL este partidul care dă familiilor din România sentimentul de protecție, de siguranță și garanția că familiile sunt apărate.

„Nicolae Ciucă este cel care va asuma ca prioritate a mandatului său tema siguranței familiilor tinerilor, a femeilor. PNL este singurul partid din România care a făcut lucruri concrete în acest sens.

Am luat măsuri cum nu s-au mai luat în ultimii 35 de ani pentru combaterea traficului de droguri, ajutarea consumatorilor dependenți, eliminarea formelor de violență, sprijinirea victimelor infracțiunilor, siguranță în mediul școlar, combaterea agresiunilor și harțuirii sexuale”, a precizat Gorghiu.

 

VIDEO Alina Gorghiu: Am bătut PSD măr în 2014 și vă asigur că se va întâmpla același lucru

VIDEO Geoană, Simion și Lasconi, atacați dur la Consiliul Național PNL: ‘Toți trei fac jocul PSD la prezidențiale’