VIDEO Geoană, Simion și Lasconi, atacați dur la Consiliul Național PNL: ‘Toți trei fac jocul PSD la prezidențiale’

<div class=""

– „Candidatul PSD are de dus o batalie cu fostul presedinte PSD, acum independent, si cu fostul lor copil de mingi pe stadioane, acum extremist. Pe stanga, asadar, e o concurenta mare, pe electoratul lor se bat mai multi, unul mai rosu decat celalalt”.

– „Pe dreapta e doar Nicolae Ciuca si cam atat. Mai e o doamna nou-venita, dar ea nu stie inca in ce barca se afla, daca e de dreapta, daca sa castige votul progresistilor sau voturile suveranistilor. De fapt, toti trei fac jocul PSD si lumea trebuie sa stie ca ei sunt in lupta pentru candidatul PSD care daca ajunge in turul 2 trebuie sa aiba un contracandidat comod. Acel adversar comod nu este Nicolae Ciuca”.

– „Indiciul cel mai bun este ca toti ne ataca pe noi. Daca nu am fi o amenintare, ar mai avea ei toate tunurile puse pe noi? Adversarii nostri sunt foarte agitati si asta denota un singur lucru, disperare. La PSD se fac planuri pentru preluarea presedintiei partidului pentru ca stiu ca presedintia Romaniei nu o vor castiga. La USR este aceeasi logica si vedem permanent cum tabara celor care n-au trecut de 8% in ultimele alegeri ii sapa de pe acum groapa candidatei”.

– „Poate am fost prea diplomati, dar nu vom mai fi. Am fost fermi pe pozitii si am corectat de fiecare data, fie in Parlament, fie in Guvern, tentativele socialistilor de a atenta la cota unica, la pilonul II de pensii. Pesedistii si-au aratat naravul de prea multe ori si nu mai pot fi crezuti”.

Delegații PNL vor valida, duminică, candidatura la prezidențiale a liderului partidului, Nicolae Ciucă.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Alina Gorghiu: Am bătut PSD măr în 2014 și vă asigur că se va întâmpla același lucru

Marcel Ciolacu, mesaj de ultimă oră din mijlocul sinistraților: Am cerut suplimentări